«Τρέχω – παίζω – προσφέρω» με εννέα προκλήσεις

Την ευκαιρία να προσφέρουμε παίζοντας και τρέχοντας μας δίνει και εφέτος ο ΟΠΑΠ μέσω της «Διαδρομής προσφοράς»

Την ευκαιρία να προσφέρουμε παίζοντας και τρέχοντας μας δίνει και εφέτος ο ΟΠΑΠ μέσω της «Διαδρομής προσφοράς», μιας δυναμικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Με αφορμή τον 33ο Κλασικό Μαραθώνιο ο ΟΠΑΠ λειτουργεί για δεύτερη φορά τη «Διαδρομή προσφοράς» με στόχο να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο κόσμο που θα βοηθήσει στη μοναδική αυτή προσπάθεια για το μέλλον των παιδιών, στην ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού».
Η περυσινή «Διαδρομή προσφοράς» αγκαλιάστηκε από το κοινό που ανταποκρίθηκε με χιλιάδες downloads της εφαρμογής και επισκέψεις στο website της δράσης (www.diadromiprosforas.gr). Μόνο μέσω της εφαρμογής ο ΟΠΑΠ προσέφερε 250.000 ευρώ, τα οποία αποτέλεσαν ένα μέρος της συνολικής επένδυσης που κάνει για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Μέχρι στιγμής το ποσό προσφοράς πλησιάζει τις 24.000 ευρώ.
Η εφαρμογή αποτελείται από εννέα προκλήσεις οι οποίες «ξεκλειδώνουν» σταδιακά σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων ως την ημέρα διεξαγωγής του μαραθωνίου. Οι χρήστες, αφού κατεβάσουν την εφαρμογή, απαντήσουν σωστά σε όλες τις ερωτήσεις των κουίζ και τρέξουν τα χιλιόμετρα που τους ζητούνται, θα μπορούν να φτάσουν ως και τα 20 ευρώ εικονικής προσφοράς. Ακόμη όμως και αν δεν ολοκληρωθούν όλες οι προκλήσεις επιτυχώς, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν κοινοποιώντας τις επιδόσεις τους, βγάζοντας selfie, ακόμη και με το να κατεβάσουν την εφαρμογή.
Η «Διαδρομή προσφοράς» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, οπότε και οι χρήστες θα μπορούν με ένα απλό check in στον χώρο της διοργάνωσης να αυξήσουν την προσφορά τους ακόμη και την τελευταία στιγμή. Ολοι οι πόντοι που θα συγκεντρωθούν θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ αυτόματα σε χρήματα που θα διατεθούν στο πλαίσιο μιας μεγαλύτερης επένδυσης που γίνεται από την εταιρεία για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων.
Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία στην οποία αξίζει να συμμετάσχουμε όλοι. Για τα παιδιά άλλωστε αξίζει να κάνει κανείς την πιο σπουδαία διαδρομή προσφοράς παίζοντας και τρέχοντας.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk