Βραβεία για προϊόντα και δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας

Δύο σημαντικές διακρίσεις για τα προϊόντα και τις επιδόσεις της αλλά και για την κοινωνική ευαισθησία της απέσπασε εφέτος η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ

Δύο σημαντικές διακρίσεις για τα προϊόντα και τις επιδόσεις της αλλά και για την κοινωνική ευαισθησία της απέσπασε εφέτος η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, που είναι γνωστή σε όλα τα νοικοκυριά από τις αγαπημένες μάρκες καθημερινής φροντίδας και υγιεινής όπως τα Every Day, Pom Pon, Baby Care, Babylino, Tipers, Wet Hankies, ΜΕΓΑ και Sani Sensitive.
Στο πλαίσιο των σελφ σέρβις Excellence Awards 2015, όπου βραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων του λιανεμπορίου, η ΜΕΓΑ κέρδισε δύο σημαντικά βραβεία:
– Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση πωλήσεων / μεριδίου προϊόντων non food» για τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive.
– Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) – Ανθρωπος» για την κοινωνική ενέργεια «Sani. Γράμμα στη νέα γενιά».
Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση πωλήσεων / μεριδίου προϊόντων non food» αποδεικνύει ότι το 100% ελληνικό βρεφικό προϊόν Babylino Sensitive, παρά την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης, κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Με συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, εξαιρετική ποιότητα και καινοτομία, πολλαπλασίασε το μερίδιό του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ταυτόχρονα απέκτησε ισχυρή παρουσία σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού.
Η άριστη ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν για τη ΜΕΓΑ θεμελιώδεις πυλώνες της στρατηγικής της. Οι βρεφικές πάνες Babylinο Sensitive διαθέτουν καινοτόμο σχεδιασμό που συνδυάζει και αποδεδειγμένα υψηλή αποτελεσματικότητα και πιστοποιημένη sensitive φροντίδα για το βρεφικό δέρμα. Επισφράγισμα της υψηλής ποιότητας των Babylino Sensitive, καθώς και του φιλικού προς το βρεφικό δέρμα σχεδιασμού τους, αποτελούν η σύσταση από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας καθώς και η διεθνής πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών (www.oeko-tex.com).
Η διάκριση στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» επισφραγίζει την έμπρακτη δέσμευση της εταιρείας για κοινωνική υπευθυνότητα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Η βραβευμένη ενέργεια «Γράμμα στη νέα γενιά» με την υπογραφή των προϊόντων Sani Sensitive είχε τόσο ηθική όσο και υλική σημασία. Με στόχο να θυμίσει την αξία της τρίτης ηλικίας, της έδωσε τον λόγο ζητώντας της να στείλει μια συμβουλή για τους νέους. Παράλληλα προσφέρθηκαν 25.000 γεύματα αγάπης σε άπορους ηλικιωμένους σε συνεργασία με την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ενώ η ΜΕΓΑ στηρίζει διαχρονικά το έργο πάνω από 100 σημαντικών κοινωνικών φορέων και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk