Google Button Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή
Στον σταθμό Βικτώρια του Ηλεκτρικού βρήκαν καταφύγιο από την ισχυρή βροχόπτωση οι μετανάστες που βρίσκονταν στην πλατεία. Για λόγους ασφαλείας, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΥ, ο σταθμός βγήκε «εκτός λειτουργίας».
Έτσι ο Ηλεκτρικός έχει κοπεί στην ουσία στα δύο, καθώς η μετακίνηση των επιβατών γίνεται μόνο στις κατευθύνσεις Κηφισιά – Αττική και Ομόνοια – Πειραιάς.

Ενήμερες για την κατάσταση είναι οι κρατικές αρχές και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη μεταφορά των μεταναστών με λεωφορεία προς την ολυμπιακή εγκατάσταση του τάε κβον ντο στο Φάληρο. Στην Ομόνοια επίσης σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί μετανάστες.

Ο χρόνος για τη μεταφορά τους δεν είχε οριστεί ως αργά το βράδυ της Δευτέρας ενώ η απόφαση ελήφθη ύστερα από μαραθώνιες συσκέψεις.