Τα European Business Awards ανακοίνωσαν ότι η ICAP Group επελέγη ως Εθνικός Φιναλίστ 2015/16 (National Champion) στα ομώνυμα Βραβεία Κύρους, στην κατηγορία The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m.
Ουσιαστικά, η τιμητική διάκριση Εθνικός Φιναλίστ, είναι η τέταρτη στη σειρά που λαμβάνει συνολικά ο όμιλος στα πλαίσια του ετήσιου, διεθνώς καταξιωμένου διαγωνισμού, τις προηγούμενες δύο στην κατηγορία «Ιnternational Growth» και αποτελεί ακόμη μία αναγνώριση της ιδιαίτερης ανάπτυξης του, στον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
Σημειώνεται ότι η ICAP Group τιμήθηκε και το 2012 από τον διεθνή οργανισμό, με το βραβείο Ruban d’Honneur ως 1 από τις 10 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη στην κατηγορία Business of the Year (με κύκλο εργασιών από € 26 – 150 εκατ. ευρώ).
H ICAP Group, συναγωνίστηκε φέτος 32.000 Ευρωπαϊκές εταιρείες από 33 χώρες και πλέον, θα διεκδικήσει το τίτλο «Ruban d’Honneur» στον επόμενο γύρο της διαδικασίας. Η Επιτροπή κριτών που απαρτίζεται από σημαντικές προσωπικότητες, επέλεξε τις εταιρείες εκείνες που αποδεδειγμένα διακρίνονται για την Καινοτομία, την Επιχειρηματική Αριστεία και τα Επιτεύγματά τους