ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)

2 φλ. πεπόνι, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους

1 αγγούρι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους

1 μικρό κρεμμύδι, σε κύβους

1 αβοκάντο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο

1 πιπεριά χαλαπένιος, ξεσποριασμένη (Στην αγορά υπάρχουν φρέσκες και σε κονσέρβα, ενώ όταν είναι αποξηραμένες ονομάζονται chipotle chili)

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

1/4 φλ. λευκό ξίδι, μπαλσάμικο

1 κ.σ. χυμό λάιμ

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

EKTEΛΕΣΗ

Στον κάδο του μπλέντερ βάζουμε το πεπόνι, το αγγούρι, το κρεμμύδι, το αβοκάντο, την πιπεριά, το σκόρδο, το ξίδι, τον χυμό λάιμ, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε ώσπου να σχηματιστεί ένα παχύρρευστο μείγμα.

Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο ακόμη αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015.