Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας μελετών Asprofos Engineering S.A., θυγατρική των Ελληνικών Πετρελαίων.
Πρόεδρος ανέλαβε ο κ. Γεράσιμος Κατωπόδης, χημικός μηχανικός ΕΜΠ με εμπειρία 35 ετών σε διευθυντικές θέσεις σε διυλιστήρια και σημαντικές ελληνικές εταιρείες του ενεργειακού τομέα. Από το 1983 έως το 1992 ήταν στέλεχος στη Διεύθυνση Μελετών Διεργασιών της ΑΣΠΡΟΦΟΣ και έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις και παρουσιάσεις για εξειδικευμένα θέματα σε τεχνικά περιοδικά, συνέδρια και ελληνικούς φορείς.
Ο κ. Νικόλαος Πεππές, ηλεκτρολόγος μηχανικός ΕΜΠ, ορίστηκε ως αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας. Ξεκίνησε στην Ασπροφός το 1986 στο Έργο Εκσυγχρονισμού του Διυλιστηρίου Ασπροπύργου. Στη συνέχεια ανέλαβε σημαντικές θέσεις στα Ελληνικά Πετρέλαια και από το 2013 είναι Διευθυντής Αξιοπιστίας & Υποστήριξης των Διυλιστηρίων Νότου.
Διευθύνων Σύμβουλος παραμένει ο κ. Ιωάννης Φωτόπουλος, μηχανολόγος μηχανικός University of Southern California Los Angeles M.S., ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του 2012.
Ο κ. Χριστόφορος Αντώτσιος, χημικός μηχανικός ΕΜΠ, ορίστηκε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας. Ξεκίνησε την πορεία του από το Διυλιστήριο Θεσσαλονίκης το 1989. Στη συνέχεια ανέλαβε σημαντικές θέσεις στον όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ όπως, Διευθυντής Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος και Διασφάλισης Ποιότητας. Από το 2011, είναι Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Διυλιστηρίου των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης.
Παραμένει, τέλος, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου ο κ. Σόλων Φιλόπουλος, χημικός μηχανικός ΕΜΠ, ως εκπρόσωπος των Εργαζομένων.
Η θητεία του διοικητικού συμβουλίου λήγει στις 12 Μαΐου 2018, πλην της θητείας του, ως εκπροσώπου των εργαζομένων, μέλους Δ.Σ. κ. Σ. Φιλόπουλου, η οποία λήγει στις 20 Μαΐου 2016.
.