Ν. Κακλαμάνης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει το κόλπο εκλογής κεντροδεξιού Προέδρου»

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., μίλησε στον Βήμα fm για τις εκλογές, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ.

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτη, Άρη Ραβανό και Αργύρη Παπαστάθη για τις εκλογές, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ.{{{ audio1 }}}

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα επόμενα βήματά του, μετά τις εκλογές

«Πιστεύω ότι ενδεχομένως θα κάνει το εξής πολιτικό κόλπο: να πάει τη χώρα σε εκλογές, αφού προηγουμένως έχει εκλέξει κεντροδεξιό Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έχοντας στο μυαλό του ότι ενδεχομένως στις επόμενες εκλογές κεντροδεξιοί θα πουν «ωραία, αφού έχουμε κεντροδεξιό Πρόεδρο, δεν έχουμε πρόβλημα και μπορούμε να ψηφίσουμε και Τσίπρα». Αυτό έχει στο μυαλό του.»

Για την επόμενη μέρα των εκλογών στη Ν.Δ.

«Για τις ενδεχόμενες εξελίξεις που αφορούν τη χώρα και αυτό πρωτίστως ενδιαφέρει τον Καραμανλή μετά τις εκλογές και ανάλογα με το αποτέλεσμα, συζητήσαμε τα της παράταξης με ένα μόνο γνώμονα: ότι στηρίζει την παράταξη ως εγγυητής της ενότητας και στηρίζει και την προσπάθεια που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς. Είναι, όμως, δυνατόν, τρεις μέρες πριν τις εκλογές, και ενώ έχω μάθει να μάχομαι μέχρι να κλείσει η κάλπη, να απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις; Είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή και μάλιστα επικίνδυνη, να συζητάμε αυτά τα πράγματα. Και επειδή, εν πάση περιπτώσει, εγώ δεν ενδιαφέρομαι για τέτοια πράγματα, αλλά υπάρχει δυστυχώς στη Ν.Δ. «Δελφινάριο», ρωτήστε τα «δελφινάκια» που είναι μέσα στην πισίνα. Με ενδιαφέρει η ενότητα της παράταξής μου και αυτό που εκφράζει η μεγάλη ιστορία της λαϊκής και πατριωτικής και δημοκρατικής παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.»

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk