Μ. Κουβέλη: Δεν με φοβίζει η επόμενη μέρα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθήνας του συνδυασμού Πράσινοι – ΔΗΜΑΡ μίλησε στον Βήμα fm

Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου η υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Αθήνας του συνδυασμού Πράσινοι – ΔΗΜΑΡ Μαρία Κουβέλη μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Αργύρη Παπαστάθη και Άρη Ραβανό.{{{ audio1 }}}

Για τις εκλογές και το ρόλο της ΔΗΜΑΡ

«Είμαι αρκετά αισιόδοξη, γιατί γνωρίζω ότι δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους δημιουργήθηκε η ΔΗΜΑΡ και σε όλη αυτή την πορεία της, έχει αποδείξει ότι ουδέποτε έκανε εκπτώσεις στις ιδέες της στο πρόγραμμά της, ήταν αταλάντευτη σε όλα αυτά που διεκδικούσε με τρόπο σαφή δημόσιο και όταν και όπου διαφωνούσε, οποιαδήποτε απόφαση και έπαιρνε την έπαιρνε χωρίς την παραμικρή κομματική ιδιοτέλεια ούτε με μικροπολιτικές σκοπιμότητες, όποιο κόστος κι αν έχε αυτό .»

Για την επόμενη μέρα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

«Όχι δεν με φοβίζει (η επόμενη μέρα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ). Παρόλα αυτά όμως θεωρώ ότι η ΔΗΜΑΡ μαζί με τους Πράσινους, πρόκειται για μια προοδευτική δύναμη, μια σύμπραξη η οποία μπορεί να συμβάλλει πολύ. Έχουμε τη δυνατότητα να επηρεάσουμε με ρεαλισμό απέναντι σε κάποιες υπερβολικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κάθε πολίτης θα σκεφτεί με λογική και σύνεση. Δεν θα ακολουθήσει ένα βηματισμό με βάση το φόβο, γιατί βλέπουμε μια πάρα πολύ μεγάλη πόλωση φόβου από τη Ν.Δ. , που βλέπουμε ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων να οδηγείται προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς ανάμεσα σε αυτό το πολωτικό κλίμα, ανάμεσα στην τυφλή οργή και στο φόβο αυτό που προτείνουμε είναι η λογική και η σωφροσύνη.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk