Ποδήλατα και άλλα χρήσιμα δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου του Βόλου

Χρήσιμα δώρα που κατασκεύασαν οι ίδιοι παρέδωσαν στο Ορφανοτροφείο του Βόλου οι εργαζόμενοι της εταιρείας MSD. Συνολικά, κατασκεύασαν 27 ποδήλατα, ένα για κάθε ένα από τα παιδιά του Ιδρύματος, καθώς και 13 βιβλιοθήκες, τις οποίες τις γέμισαν με βιβλία για τα δωμάτια των παιδιών.

Χρήσιμα δώρα που κατασκεύασαν οι ίδιοι παρέδωσαν στο Ορφανοτροφείο του Βόλου οι εργαζόμενοι της εταιρείας MSD. Συνολικά, κατασκεύασαν 27 ποδήλατα, ένα για κάθε ένα από τα παιδιά του Ιδρύματος, καθώς και 13 βιβλιοθήκες, τις οποίες τις γέμισαν με βιβλία για τα δωμάτια των παιδιών. Επίσης, δημιούργησαν 13 πίνακες που θα διακοσμήσουν τα δωμάτιά τους και προετοίμασαν φαγητό για όλα τα παιδιά του Ορφανοτροφείου.
Τα δώρα δόθηκαν στα παιδιά την Τρίτη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Πορταριάς παρουσία του Σπύρου Σούλη.
Να σημειωθεί ότι τα δώρα που κατασκευάστηκαν είχαν ζητηθεί από τα ίδια τα παιδιά, τα οποία έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό όταν αντίκρισαν τα ποδήλατά τους.
Η ιστορία του Ορφανοτροφείου Βόλου μετράει 120 χρόνια. Στο ορφανοτροφείο Βόλου, φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας 5-18 ετών τα οποία μπορεί να είναι ορφανά και από τους δύο γονείς, μόνο από τον πατέρα ή μόνο από την μητέρα, εγκαταλειμμένα, άπορα κτλ. Το Ορφανοτροφείο καλύπτει τις βασικές ανάγκες των παιδιών σε στέγαση, τροφή, ένδυση και υπόδηση, ψυχοκοινωνική υποστήριξη κ.α.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk