Ασημακοπούλου: «Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά για την ουσία»

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ., μίλησε στον Β ήμα fm για την Ν.Δ. και τις εκλογές

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ., Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Άρη Ραβανό και Αργύρη Παπαστάθη για την Ν.Δ. και τις εκλογές.{{{ audio1 }}}

Για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η Ν.Δ.

Πιστεύω ότι πρέπει να κάνει αυτό που κάνει. Να συνεχίσει να λέει την αλήθεια στο λαό για ό,τι έγινε και ό,τι έρχεται, αλλά όχι μόνο να επιδεικνύει τις επιτυχίες που καταφέρει και η χώρα έτσι έχει κρατηθεί όρθια δημοσιονομικά και έχει δώσει και κάποιες ανάσες στον κόσμο, αλλά και να περιγράψει με σαφήνεια την καθημερινότητα των Ελλήνων μετά τις εκλογές. Η οποία είναι μια επόμενη μέρα με ελαφρύνσεις και ανάσες, εφόσον βρισκόμαστε σε μια ομαλή πορεία που είναι το προαπαιτούμενο.

Για το ενδεχόμενο debate Σαμαρά-Τσίπρα

Ο απολύτως απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα και προφανώς με την ανοχή του κ. Τσίπρα, σε υψηλό επίπεδο στελεχών, υποτιμούν τον όλο αγώνα που γίνεται μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού, νομίζω ότι είναι ένα ανάχωμα στο θέμα του debate. Νομίζω ότι ο κόσμος, αυτή τη στιγμή, ούτως ή άλλως, έχει ξεπεράσει τα επικοινωνιακά του τύπου «δυο μονομάχοι σε ένα ρινγκ». Αυτό που θέλει να ακούσει είναι η επόμενη μέρα. Επαναλαμβάνω και πάλι: το μέσον προβολής και ο τρόπος επικοινωνίας δεν είναι το μόνο ζητούμενο. Αυτή τη στιγμή, ο κόσμος εστιάζει στην ουσία και ουσία είναι τι θα ζήσει την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk