Τη δυνατότητα ηλεκτρονικής συμπλήρωσης των αιτήσεων συμμετοχής τους στο «Πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε πολύτεκνες μητέρες» του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) / ΟΓΑ, για το έτος 2014, μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), έχουν οι δικαιούχοι, από σήμερα, 24 Νοεμβρίου, μέχρι και την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο καλοκαιρινό πρόγραμμα «Αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας» εξυπηρετήθηκαν από τα ΚΕΠ, γρήγορα και αποτελεσματικά, 167.746 υποθέσεις.
Σύντομα τα ΚΕΠ θα καλύψουν μεγάλο μέρος των υπηρεσιών – διαδικασιών του ΟΓΑ προσφέροντας την άμεση εξυπηρέτηση του πανελλαδικού δικτύου των 1.060 καταστημάτων, που βρίσκονται στην Ελληνική Περιφέρεια.
Η προσπάθεια του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για συνεχή αναβάθμιση της εξυπηρέτησης του πολίτη στα ΚΕΠ συνεχίζεται. Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες, πολύ σημαντικές υπηρεσίες, που θα συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στην αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας πολιτών και επιχειρήσεων.