Καγιανάς

YΛΙΚΑ (για 4 παιδιά)

έ.π. ελαιόλαδο

1 πιπεριά Φλωρίνης, σε μπαστουνάκια

1 πιπεριά κέρατο, σε λεπτά μπαστουνάκια

6 ώριμες ντομάτες, τριμμένες

5 αβγά

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές. Ρίχνουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να εξατμιστούν σχεδόν όλα τα υγρά. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει μια βράση.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις τακτικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε μέχρι να ψηθούν τα αβγά.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk