Προς διορισμό 773 παλαιοί επιτυχόντες διαγωνισμών ΑΣΕΠ

«Ανοίγουν» 773 θέσεις για επιτυχόντες σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν διοριστεί.

«Ανοίγουν» 773 θέσεις για επιτυχόντες σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν διοριστεί. Ηδη οδεύει προς το Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1Δ/2014 Προκήρυξη που αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 705 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και 68 θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων κλάδων – ειδικοτήτων.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Προκήρυξη 1Δ/2014 έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1.1.2009 και μετά και που δεν έχουν διοριστεί.
Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται βάσει των αιτημάτων που υπέβαλαν τα υπουργεία για έγκριση από την ΠΥΣ 33/2006, όπως ισχύει πάντα στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης (ΚΣΜ) προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2014.
Σύμφωνα με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη διαδικασία για την αποκατάσταση των διοριστέων του ΑΣΕΠ και στην πλήρωση θέσεων σε διάφορους τομείς ελήφθησαν υπόψη οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί για την κάλυψη των αναγκών της δημόσιας διοίκησης, η ενδυνάμωση της δημόσιας διοίκησης με εξειδικευμένο και υψηλού επιπέδου προσωπικό και οι δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk