ΥΛΙΚΑ (για 1 αραβική πίτα)

1 μεγάλη αραβική πίτα

1 φύλλο πράσινης λόλας

1 φύλλο κόκκινης λόλας

150 γρ. ξεψαχνισμένο μοσχαράκι από την προηγουμένη

4 ροδέλες ντομάτας

½ πράσινη πιπεριά, σε λεπτά μπαστουνάκια

2-3 φλοίδες αγγουριού, μακρόστενες

5-6 φλοίδες παρμεζάνας

Για τη σος

1 κ.σ. μαγιονέζα

½ κ.γ. μέλι

1 κ.γ. μουστάρδα

1 πρέζα κύμινο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε τη σος ανακατεύοντας σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, το μέλι, τη μουστάρδα και το κύμινο.

Απλώνουμε τη σος με ένα κουτάλι σε όλη την πίτα. Τοποθετούμε τα φύλλα της λόλας, το μοσχαράκι, την ντομάτα, την πιπεριά, το αγγούρι και την παρμεζάνα και τυλίγουμε την πίτα. Αν θέλουμε, την κόβουμε λοξά στη μέση ή σε μικρότερα κομμάτια.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014.