Τράπεζα Κύπρου: Πώληση περιουσιακών στοιχείων στη Ρουμανία

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ότι υπέγραψε συμφωνία για πώληση περιουσιακών στοιχείων της στη Ρουμανία. Από τη συμφωνία αναμένεται ότι θα ενισχυθεί η ρευστότητα του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου κατά 95 εκατ. ευρώ. Η ολοκλήρωση της πώλησης αναμένεται προς το τέλος Οκτωβρίου 2014 και το τίμημα υπόκειται σε αναπροσαρμογές.

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ότι υπέγραψε συμφωνία για πώληση περιουσιακών στοιχείων της στη Ρουμανία. Από τη συμφωνία αναμένεται ότι θα ενισχυθεί η ρευστότητα του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου κατά 95 εκατ. ευρώ.

Η ολοκλήρωση της πώλησης αναμένεται προς το τέλος Οκτωβρίου 2014 και το τίμημα υπόκειται σε αναπροσαρμογές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με την πώληση υλοποιείται η αποξένωση από ένα σημαντικό και εξειδικευμένο περιουσιακό στοιχείο στην Ρουμανία, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ρευστότητα του Συγκροτήματος.

Η ίδια ανακοίνωση προσθέτει ότι η πώληση εμπίπτει στη στρατηγική του Συγκροτήματος για επικέντρωσή του σε κύριες αγορές και την πώληση μη κύριων δραστηριοτήτων και είναι επίσης εναρμονισμένη με την απόφαση του Συγκροτήματος να περιορίσει σταδιακά την παρουσία του στην Ρουμανία και τελικά να εξέλθει από τη Ρουμανική αγορά.

Οικονομία
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk