Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στις 5 Σεπτεμβρίου κάτω από τον Ιερό Βράχο, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, για μια ειδυλλιακή συναυλία αφιερωμένη στους σκοπούς του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου I Live For Me.

Ο διεθνής Έλληνας ερμηνευτής θα τραγουδήσει σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση αποσπάσματα από το νέο, ακυκλοφόρητο, άλμπουμ του με spiritual τραγούδια. Πασίγνωστες μελωδίες και τραγούδια ψυχής που υμνούν το νόημα της ζωής και την ανθρώπινη ύπαρξη ειδωμένα μέσα από την προσωπική ματιά του καλλιτέχνη, σε μια νέα εκδοχή με ποπ και cross-over αναφορές.

Τον Μάριο Φραγκούλη θα συνοδεύει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ ενώ θα διευθύνει ο έξι φορές βραβευμένος με Γκράμι συνθέτης, ενορχηστρωτής και μαέστρος Χόρχε Καλαντρέλι. Με δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ κινηματογραφικής μουσικής και 27 υποψηφιότητες για Γκράμι, ο Καλαντρέλι θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και μαέστρους της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Φιλοξενούμενοι ακόμα στην σκηνή μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη θα βρεθούν καταξιωμένοι ξένοι καλλιτέχνες, σε μια σπάνια μουσική συνεύρεση στο Ηρώδειο, η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί σε Ευρώπη και Αμερική.

Ο καταξιωμένος Έλληνας ερμηνευτής θα μας μεταφέρει με την αισθαντική φωνή του στον κόσμο της spiritual μουσικής δίνοντας νέα πνοή στους τζαζ και R&B ήχους γνωστών τραγουδιών, σε μια ατμοσφαιρική συναυλία με έντονο συναισθηματικό χρώμα και αγαπημένα ξένα τραγούδια.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου I Live For Me – Όλα Για Τη Ζωή Μου. Πρόκειται για Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Υποστήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και Χρόνια Νοσήματα με σκοπό τη μέριμνα, ψυχολογική στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα των ασθενών, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών.