Στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου Grecotel Pallas Athena το εστιατόριο κερδίζει τις εντυπώσεις με θέα στην πλατεία Κοτζιά, στο σιντριβάνι και στα νεοκλασικά κτίρια της περιοχής. Διαθέτοντας μια φωτεινή βεράντα και αρχοντικές σάλες με ιδιαίτερη διακόσμηση δεν κρύβει στιγμή τον εικαστικό χαρακτήρα του, καθώς τα έργα τέχνης που κοσμούν τους τοίχους, προσδίδουν μια αίσθηση γκαλερί.

Ιδανικός τόπος συνάντησης για ένα επαγγελματικό γεύμα ή για ένα ιδιαίτερο δείπνο, το μενού παραμένει πιστό στις μεσογειακές γεύσεις με τα ολόφρεσκα υλικά να προέρχονται από την παραδοσιακή φάρμα Agreco στην Κρήτη.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το γεύμα σας με πράσινη σαλάτα με μανούρι, καρύδια, ντοματίνια και βινεγκρέτ από γλυκό βαλσάμικο ή με την παραδοσιακή ελληνική σαλάτα με ξινομυζήθρα, κάπαρη και πράσινες ελιές. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ακόμα σαλάτα με ρόκα, σπανάκι, μανιτάρια, προσούτο, γραβιέρα και βινεγκρέτ μουστάρδας.

Για το κύριο πιάτο ο σεφ προτείνει τρυφερά μπιφτεκάκια με αρωματικά, λαχανικά σχάρας, πατάτες τηγανητές και δροσερό ντιπ γιαουρτιού, βελούδινο ριζότο με μανιτάρια και φλίδες παρμεζάνας ή ακόμα φιλέτο κοτόπουλο με λαχανικά ατμού και πατάτες σωτέ ή σιουφιχτά μακαρόνια με λαχανικά και κρεμώδες τυρί Φιλαδέλφεια.

Το επιδόρπιο περιλαμβάνει επιλογές ανάμεσα σε μους φράουλας με φεγιεντίν και καραμελωμένη σοκολάτα Valrhona, ρόμβους από μπράουνις με κρέμα εσπρέσο, τάρτα με crème Dulcey, φρούτα εποχής και σορμπέ μάνγκο, αλλά και μους γιαουρτιού με βύσσινο και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Η τιμή για το γεύμα τριών πιάτων είναι 22€ το άτομο.

Φυσικά, μετά μπορείτε να συνεχίσετε στο μπαρ με επιλογές δροσιστικών κοκτέιλ, μπύρας, ποτών και σνακς.

Περισσότερα στο www.grecotelpallasathena.com