Μαζί με το πλήθος διασημοτήτων που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στα θύματα του τραγικού μαραθωνίου στη Βοστώνη και στις οικογένειές τους «συντάσσεται» και η Σάντρα Μπούλοκ. «Αυτή η πόλη είναι “φτιαγμένη” από εκπληκτικούς, δυνατούς, πιστούς, ευγενικούς, δοτικούς ανθρώπους…», ανέφερε η ηθοποιός στο Access Hollywood από το Λας Βέγκας όπου βρέθηκε πρόσφατα. «Είδατε το πλήθος των ανθρώπων που έσπευσαν (μέσα) στον κίνδυνο και βοήθησαν τον κόσμο. Όλες οι τραγωδίες αναδεικνύουν το καλύτερο κομμάτι των ανθρώπων και βλέπει κανείς τι καταπληκτικός τόπος είναι η Βοστώνη», κατέληξε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ, ηθοποιός βρέθηκε για αρκετούς μήνες στη Βοστώνη πέρσι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της κωμωδίας «The Heat» όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Μελίσα Μακάρθι. Μόνο καλές εντυπώσεις είχε από την πόλη και η 43χρονη ηθοποιός. «Είναι ένα αξιολάτρευτο μέρος, μια φανταστική πόλη, που προφανώς (τελευταία) περνάει πολύ δύσκολες στιγμές», ανέφερε η τελευταία.

Κι όσο για το σκηνοθέτη της ταινίας «The Heat», Πολ Φέιγκ – που σκηνοθέτησε επίσης την επιτυχημένη και πολυβραβευμένη ταινία «Bridesmaids» («Φιλενάδες») επίσης με τη Μελίσα Μακάρθι – ανάφερε ότι προγραμματίζεται μια ειδική προβολή της ταινίας στην πόλη της Βοστώνης. Ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη προβολή, η ταινία θα κάνει την επίσημη πρώτη της εμφάνιση στις σκοτεινές αίθουσες στις 28 Ιουνίου.

«Αυτή η ταινία είναι ένα γράμμα αγάπης στη Βοστώνη», ανέφερε ο Πολ Φειγκ. «Πολλά από τα μέλη του καστ είτε έχουν γεννηθεί, είτε έχουν μεγαλώσει στη Βοστώνη. Κι έτσι θέλουμε πραγματικά να στηρίξουμε την πόλη. Αγαπώ αυτή την πόλη».