Ιδιαίτερα … δραστήρια φαίνεται πως είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον μετά το τέλος της σχέσης της με τον 38χρονο Νετ Τέιλορ, επιτελικό στέλεχος σε διαφημιστική εταιρεία.

Η 27χρονη ηθοποιός -που έχει παντρευτεί μόνο μια φορά στη ζωή της τον Ράιαν Ρέινολντς- εθεάθη να φλερτάρει με ένα στενό φίλο της «άτακτης» Λίντσεϊ Λόχαν αποδεικνύοντας ότι δεν είναι πλέον δεσμευμένη, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και άνθρωπος από το στενό φιλικό της περιβάλλον στη MailOnline αναφέροντας: «Ποτέ δεν έμειναν επίσημα μαζί… Ο Νετ πήρε όλα του τα πράγματα από το σπίτι της Γιόχανσον και γύρισε πίσω στο διαμέρισμά του. Η σχέση τελείωσε…»

Συγκεκριμένα, η Γιόχανσον εθεάθη στο «The Electric Room» του Λος ΄Αντζελες να «περνάει ιδιαίτερα καλά» με τον καλλιτέχνη Ντομίνγκο Ζαπάτα, φίλο του «κακού κοριτσιού του Χόλιγουντ», Λίντσεϊ Λόχαν. Τον περασμένο μήνα, δε, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την νεαρή ηθοποιό στη βόρεια Καρολίνα χέρι-χέρι με τον επίσης ηθοποιό, Τζάρεντ Λέτο, με τον οποίο είχε παλαιότερα σχέση. Η ίδια, τότε είχε δηλώσει ότι οι δυο τους είναι απλά καλοί φίλοι, ενώ το περιβάλλον της διέψευδε ότι υπάρχει κρίση στη σχέση της με τον Τέιλορ.

Η Γιόχανσον ξεκίνησε να βγαίνει με τον Νετ Τέιλορ τον περασμένο Ιανουάριο. Η γνωριμία τους έγινε στη Νέα Υόρκη, πολύ λίγο μετά το χωρισμό της από τον 52χρονο, βραβευμένο με ΄Οσκαρ, ηθοποιό, Σον Πεν.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον, τέλος, φαίνεται πως είναι ενοχλημένη με το γάμο του πρώην της συζύγου, Καναδού ηθοποιού, Ράιαν Ρέινολντς με το μοντέλο-ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου η πικρία της έχει προέλθει από το γεγονός ότι θεωρεί πως την είχε απατήσει με την Λάιβλι όσο ακόμα ήταν παντρεμένοι.