• Αναζήτηση
 • Της μαϊμούς τα οπίσθια

  O κύριος εκπρόσωπος έχει πιάσει κανονικά στασίδι στα τηλεπαράθυρα και από τα χαράματα περιφέρει το πνεύμα του από κανάλι σε κανάλι. Αλλά και του κόμματός του οι βουλευτές έχουν κλεισμένο πρώτο τραπέζι – πίστα σε δελτία ειδήσεων και σε εκπομπές πολιτικού ενδιαφέροντος. Ορισμένοι μάλιστα, από τους πιο διακεκριμένους, παλαιόθεν καλούνται στα τηλεοπτικά τραπέζια. Παρά ταύτα, ο ομιλητικότατος κύριος εκπρόσωπος είναι έτοιμος να κατακεραυνώσει τα Μέσα Ενημέρωσης και να κηρύξει «πυρηνικό πόλεμο», υιοθετώντας το δόγμα «όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εχθροί μας».

  Της μαϊμούς τα οπίσθια | tovima.gr

  O κύριος εκπρόσωπος έχει πιάσει κανονικά στασίδι στα τηλεπαράθυρα και από τα χαράματα περιφέρει το πνεύμα του από κανάλι σε κανάλι.

  Αλλά και του κόμματός του οι βουλευτές έχουν κλεισμένο πρώτο τραπέζι – πίστα σε δελτία ειδήσεων και σε εκπομπές πολιτικού ενδιαφέροντος.

  Ορισμένοι μάλιστα, από τους πιο διακεκριμένους, παλαιόθεν καλούνται στα τηλεοπτικά τραπέζια.

  Παρά ταύτα, ο ομιλητικότατος κύριος εκπρόσωπος κατακεραυνώνει τα Μέσα Ενημέρωσης και είναι έτοιμος να κηρύξει «πυρηνικό πόλεμο», υιοθετώντας το δόγμα «όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εχθροί μας».

  Και τελευταίως διακινεί μια ακόμη πιο προχωρημένη θεωρία ότι γι’ αυτόν και τους όμοιους του «δεν υπάρχει η έννοια της δημοσιογραφικής ουδετερότητας».

  Αλλά αν αυτά δεν υποκρύπτουν σοσιαλφασισμό, σίγουρα φανερώνουν της μαϊμούς τα οπίσθια, το χρώμα των οποίων αποκαλύπτεται σαν λίγο ανεβαίνει…


  Γνώμες
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk