• Αναζήτηση
 • Μπίλι Κρίσταλ: ο νέος παρουσιαστής των Όσκαρ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μετά την παραίτηση του Έντι Μέρφι από την παρουσίαση των Όσκαρ η Ακαδημία με ταχύτατους ρυθμούς τον αντικατέστησε με έναν άλλο κωμικό.

  Ο Μπίλι Κρίσταλ θα είναι, τελικά, ο παρουσιαστής των Όσκαρ -για ένατη φορά στην καριέρα του- γεγονός που ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω του twitter του.

  «Θα παρουσιάσω τα Όσκαρ ώστε η νεαρή φαρμακοποιός να σταματήσει να ρωτά το όνομά μου όταν βλέπει τις συνταγές του γιατρού» ανέφερε με το γνωστό του χιούμορ ο 63χρονος κωμικός.

  Ενώ ο πρόεδρος της Ακαδημίας, Τομ Σέρακ δήλωσε ενθουσιασμένος που υποδέχεται τον Κρίσταλ πίσω στη σκηνή των Όσκαρ. «Είναι ένας κωμικός θρύλος και ένα είδωλο των Όσκαρ και υπέροχο που τον έχουμε πάλι πίσω, εκεί όπου ανήκει».

  Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπίλι Κρίσταλ σε δημοσκόπηση που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο για την παρουσίαση των Όσκαρ είχε βγει πρώτος με 16%, ενώ ο Κέρμιτ ο Βάτραχος είχε 14% και ο Τομ Χανκς 8%.

  Αφιερώματα
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μπροστά στον καθρέφτη Εκρυψα το πρόσωπό μου πίσω από το χειροποίητο, τούλινο πέπλο με τα μικρά διαμάντια και την κοραλλένια καρφίτσα, πολύτιμο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk