Δάνεια μέσω ΤΕΜΠΜΕ €360 εκατ. έχει δώσει η ΑΤΕbank

Στα 360 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα δάνεια που έχουν εκταμιευθεί στην ΑΤΕbank από επαγγελματίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ). Ειδικότερα, μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου 2009, το πλήθος των αιτημάτων ΤΕΜΠΜΕ που έχει δεχθεί η ΑΤΕbank ανήλθε σε 9.930, ύψους 900 εκατ. ευρώ περίπου, από τα οποία 4.500, ύψους 360 εκατ. ευρώ, έχουν εγκριθεί από την τράπεζα. Το 90% των αιτημάτων αυτών προέρχεται από πελάτες άλλων τραπεζών.

Δάνεια μέσω  ΤΕΜΠΜΕ  €360 εκατ.  έχει δώσει  η ΑΤΕbank | tovima.gr

Στα 360 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα δάνεια που έχουν εκταμιευθεί στην ΑΤΕbank από επαγγελματίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ). Ειδικότερα, μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου 2009, το πλήθος των αιτημάτων ΤΕΜΠΜΕ που έχει δεχθεί η ΑΤΕbank ανήλθε σε 9.930, ύψους 900 εκατ. ευρώ περίπου, από τα οποία 4.500, ύψους 360 εκατ. ευρώ, έχουν εγκριθεί από την τράπεζα. Το 90% των αιτημάτων αυτών προέρχεται από πελάτες άλλων τραπεζών. Με βάση τα πιο πάνω στοιχεία η αξιολόγηση των περίπου 5.000 αιτημάτων από το δίκτυο της τράπεζας απαιτεί χρόνο και για τον λόγο αυτόν έχουν δοθεί σχετικές οδηγίες με σκοπό την έγκαιρη αντιμετώπιση των ήδη υποβληθεισών αιτήσεων και την εξυπηρέτηση, κατά προτεραιότητα, των υφιστάμενων πελατών της. Αιτήματα από πελάτες άλλων τραπεζών θα εξετασθούν μετά την ολοκλήρωση της διεκπεραίωσης των υφιστάμενων αιτημάτων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk