• Αναζήτηση

MEDIA

MEDIA * Η Νίκη Τζαβέλλα αναλαμβάνει καθήκοντα εντεταλμένης συμβούλου για τη διεθνή ανάπτυξη στον όμιλο Antenna. Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού στόχου του ομίλου για περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων του εκτός των ελληνικών συνόρων, με έμφαση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. * Με μία ακόμη διαγραφή τριών μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ τιμωρήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος

MEDIA | tovima.gr

* Η Νίκη Τζαβέλλα αναλαμβάνει καθήκοντα εντεταλμένης συμβούλου για τη διεθνή ανάπτυξη στον όμιλο Antenna. Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού στόχου του ομίλου για περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων του εκτός των ελληνικών συνόρων, με έμφαση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.


* Με μία ακόμη διαγραφή τριών μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ τιμωρήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), το οποίο στην 77η συνεδρίασή του της 13.3.2007 άσκησε αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη επειδή στην εκπομπή «Αποδείξεις» που παρουσίασε στις 17.1.2007 χρησιμοποιεί ως «κομπάρσο σε ταινία» νεαρή γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύπτεται και παρουσιάζεται ως συνεργάτιδα, προκειμένου να αποκαλύψει παράνομες ενέργειες εισαγγελέα. Σύμφωνα με την απόφαση, «η δημοσιογραφική έρευνα για οποιοδήποτε θέμα δεν είναι χωρίς περιορισμούς όσον αφορά τις μεθόδους που κάθε φορά χρησιμοποιούνται. Στην εξεταζόμενη υπόθεση, με τις κρυφές κάμερες και τις αποτυπώσεις σκηνών προσωπικού χαρακτήρα σε κρεβάτι ξενοδοχείου, η όλη διαδικασία περνάει στα όρια της διαπόμπευσης συγκεκριμένων προσώπων. Οχι μόνο του εισαγγελέα, αλλά και της νεαρής δημοσιογράφου που επιστρατεύεται, εκούσα άκουσα, από τον Ν. Ευαγγελάτο».


* Πρεμιέρα αύριο Δευτέρα 1η Οκτωβρίου για την εκπομπή «Εχει γούστο» με την Μπήλιω Τσουκαλά στη ΝΕΤ. Η εκπομπή στη διάρκεια της εβδομάδας θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων την Ντένη Βαχλιώτη, τον Αλέξη Σολομό, τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τον Μηνά Χατζησάββα, τον Κώστα Βουτσά, τη Μάρθα Καραγιάννη και τον Γιάννη Δαλιανίδη.

Archive
Σίβυλλα
Helios Kiosk