από metereologos.gr
Παρασκευή 25 Μαΐου 2018
 

Τάσος Μπίκος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/03/2016, 12:03 Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 • σχολιάστε
Τα καλαμάρια πρέπει να ψηθούν σε πολύ δυνατή φωτιά για 4 - 5 λεπτά συνολικά, έτσι ώστε να παραμείνουν τρυφερά και μαλακά
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/07/2017, 08:54 Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 • σχολιάστε
Για να διατηρήσουμε τα μανιτάρια, αφαιρούμε το πλαστικό περιτύλιγμα της συσκευασίας τους και τα αφήνουμε στο ψυγείο σκεπασμένα με νωπή πετσέτα. Προτού τα μαγειρέψουμε, τα καθαρίζουμε με βρεγμένο χαρτί κουζίνας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/06/2017, 14:07 Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 • σχολιάστε
Το πεπερόνι, το πιο γνωστό ιταλικό λουκάνικο, είναι καυτερό και χρησιμοποιείται συχνά στην πίτσα. Σε συνδυασμό με την πιπεράτη φέτα, δίνει ένα ιδιαιτέρως πικάντικο αποτέλεσμα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/07/2016, 12:47 Κυριακή, 6 Μαΐου 2018 • σχολιάστε
Φροντίστε να αποσύρετε εγκαίρως το κρέας από τη φωτιά. Οταν παραμαγειρευτεί, σκληραίνει
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/07/2017, 16:18 Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 • σχολιάστε
Στο τελευταίο στάδιο του μαγειρέματος μπορούμε αντί να αφήσουμε την κατσαρόλα σκεπασμένη με πετσέτα, να τη μεταφέρουμε σε προθερμασμένο στους 200°C φούρνο για περίπου 30 λεπτά
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/08/2017, 01:45 Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 • σχολιάστε
Το καλαθάκι Λήμνου είναι ένα τυρί με ελαφρώς αλμυρή και υπόξινη γεύση που ταιριάζει με λαδερά φαγητά και μπαίνει σε ομελέτες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2016, 20:39 Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 • σχολιάστε
Το µαρινάρισµα δίνει στο κρέας την υγρασία που χρειάζεται, ώστε να διατηρηθεί ζουµερό µετά το ψήσιµο, και προσθέτει άρωµα και νοστιµιά
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/03/2017, 12:22 Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 • σχολιάστε
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/07/2017, 15:48 Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 • σχολιάστε
Η γεύση του εστραγκόν ταιριάζει σε θαλασσινά, λευκά κρέατα και σάλτσες. Βάλτε το στο τέλος του μαγειρέματος για να μην καταστραφεί το ιδιαίτερο άρωμά του
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/12/2016, 19:40 Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 • σχολιάστε
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2017, 17:47 Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 • σχολιάστε
Το αρνάκι σε τρεις διαφορετικές εκδοχές στο ίδιο πιάτο θα γίνει περισσότερο ή λιγότερο πικάντικο ανάλογα µε το είδος της πάπρικας που θα επιλέξετε
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/06/2016, 12:49 Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 • σχολιάστε
Το πέστο από θυµάρι κάνει ακόµη πιο πλούσια και µεστή τη γεύση του κρέατος. Συνοδεύστε µε ψητά λαχανικά ή ψητές πατάτες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/06/2016, 00:59 Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 • σχολιάστε
Το αρνάκι σε τρεις διαφορετικές εκδοχές στο ίδιο πιάτο θα γίνει περισσότερο ή λιγότερο πικάντικο ανάλογα µε το είδος της πάπρικας που θα επιλέξετε
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/01/2017, 01:43 Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 • σχολιάστε
Το ετοιμάζουμε, το καταψύχουμε και όταν θέλουμε να το ψήσουμε το αφήνουμε στη συντήρηση για να ξεπαγώσει σιγά-σιγά
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/07/2017, 15:26 Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 • σχολιάστε
Στο τελευταίο στάδιο του μαγειρέματος μπορούμε αντί να αφήσουμε την κατσαρόλα σκεπασμένη με πετσέτα, να τη μεταφέρουμε σε προθερμασμένο στους 200°C φούρνο για περίπου 30 λεπτά
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/03/2017, 13:09 Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/03/2017, 16:04 Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/08/2016, 09:00 Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 • σχολιάστε