Το τελευταίο διάστημα η πολιτική δράση αναλώνεται για μία ακόμη φορά στις συζητήσεις με την τρόικα και στην προσπάθεια της χώρας να ανταποκρίνεται
Περιβάλλον αστάθειας εγκαθίσταται στον κλάδο της Υγείας, ο οποίος παραμένει εκτεθειμένος από την κοντόφθαλμη οπτική της πολιτείας στο πλαίσιο της επονομαζόμενης διαδικασίας «δημοσιονομικής προσαρμογής»
Ως ένα πολύτιμο αναπτυξιακό εργαλείο που μπορεί να εξασφαλίσει σημαντική υπεραξία για την Ελλάδα, το επιχειρείν και την απασχόληση λογίζεται σήμερα ο κλάδος της φαρμακοβιομηχανίας.
Θα το επαναλάβω: όταν πρέπει, με επιχειρήματα, επιβάλλεται να λέμε «όχι» για να προστατεύσουμε την Υγεία των συνανθρώπων μας, των ασθενών που υποφέρουν, πολύ περισσότερο τα τελευταία χρόνια της μεγάλης κρίσης.