Ενα όραμα αρκεί για να γίνει η αρχή και ο τροχός να κινήσει. Και ο τροχός για το ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο κινήθηκε εδώ στη Θεσσαλονίκη, στην «1η Εκθεση Ελαιολάδου, Ελιών και Προϊόντων Delicatessen», μια έκθεση που στηρίχτηκε από παραγωγούς, οι οποίοι κατέφθασαν με τα προϊόντα τους από όλη τη χώρα, εμπόρους από την Ελλάδα […]
Η νέα ετικέτα και η πρώτη ροζέ του Κτήματος Χατζηβαρύτη, από τον αμπελώνα του στη θέση Μπίνταμπλα, στην αμπελοοινική περιοχή της Γουμένισσας, με 70% Ξινόμαυρο και 30% Cabernet Sauvignon. Το όνομα του κρασιού, Chloe, είναι εμπνευσμένο από την οινολόγο Χλόη Χατζηβαρύτη. Ροδί χρώμα, εκρηκτική μύτη με αρώματα αγριοφράουλας, κερασιού και βατόμουρου αλλά και με βοτανικές […]
Λαμπερός και λεμονάτος οίνος από το Κτήμα Βογιατζή, στη λίμνη Πολυφύτου, στον Βελβεντό Κοζάνης, με γεμάτο, πλούσιο σώμα και μακρά επίγευση. Η «μοσχατίζουσα» Malvasia Aromatica (50%), που περνά από βαρέλι και δίνει έναν ελαφρώς fumé χαρακτήρα στον Λευκοτσικνιά, συμπληρώνεται πολύ όμορφα από τις τραγανές οξύτητες που παίρνει από το Ασύρτικο (50%). Συνδυάστε τον Λευκοτσικνιά με […]