Αιχμές για τον Νίκο Ανδρουλάκη άφησε η βουλευτής του ΠαΣοΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το 12,79% που συγκέντρωσε το κόμμα.

«Έφτασε μια στιγμή τον Φλεβάρη που ήμασταν δεύτερο κόμμα. Μετά έγινε η ανατροπή από μία σειρά λόγων, όλα αυτά πρέπει να τα κουβεντιάσουμε στα όργανα» είπε μιλώντας στο Action24.

Στο ερώτημα αν μπορεί ο κ. Ανδρουλάκης να πάει το ΠαΣοΚ μπροστά η Νάντια Γιαννακοπούλου είπε ότι όλα είναι προς συζήτηση. «Όλα είναι προς συζήτηση, πρωτίστως οι πολιτικές, η τακτική που ακολουθήσαμε, η φυσιογνωμία που δώσαμε, η στρατηγική που ακολουθήσαμε προεκλογικά, οι θέσεις μας. Όλα αυτά πρέπει να τα συζητήσουμε. Αυτή την κουβέντα θα έπρεπε να την κάνουμε είτε το ΠαΣοΚ πήγαινε πολύ καλά, είτε μέτρια, είτε άσχημα» ανέφερε.

«Όλα είναι προς συζήτηση» απάντησε και στο αν τίθεται θέμα ηγεσίας στο κόμμα. «Στα όργανα δεν μπορείς να πας και να πεις, «α η ατζέντα είναι προδιαγεγγραμμένη». Θα πάμε να μιλήσουτμε πρωτίστως για τις πολιτικές. Στα δημοκρατικά κόμματα όλα είναι ανοιχτά» είπε.

Δουδωνής: «Είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης

Δριμεία επίθεση κατά της Νάντιας Γιαννακοπούλου και τα ενδεχόμενα που άφησε ανοιχτά για το μέλλον του ΠαΣοΚ εξαπέλυσε ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Δουδωνής.

«Καιρό τα λέει αυτά και καιρό ασχολούμαστε με το να της απαντάμε. Η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη. Λέω να ασχοληθούμε με κάτι σοβαρό» είπε στον ΑΝΤ1 και απέδωσε στην κ. Γιαννακοπούλου μερίδιο ευθύνης για τα αποτελέσματα της ευρωκάλπης.

«Ταλαιπωρούμαι με μια υποτροπιάζουσα συζήτηση που κρατάει 8 μήνες και μας στοίχισε τη δεύτερη θέση, ήταν ένα κλίμα εσωστρέφειας που καλλιεργείται» επισήμανε συμπληρώνοντας ότι «δεν τους βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελαν».