Νεκρό βρέφος βρέθηκε πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών στη Βραυρώνα.

Το μωρό, όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, φέρεται να έχει δολοφονηθεί από τους ίδιους τους γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο πατέρας του παιδιού έχει καταγραφεί από τις κάμερες ξενοδοχείου, όπου διέμεναν.

Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς του βρέφους εργάζονται ως υπάλληλοι σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα και έχουν καταγωγή από χώρα της Ανατολής.

Πρόσωπα που διέμεναν στο ξενοδοχείο, καθώς και άτομα που εργάζονταν σε αυτό ανέφεραν ότι υπήρχε ένα βρέφος, το οποίο εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο των γονιών και το βρήκαν γεμάτο στα αίματα. Έλεγξαν τις κάμερες του ξενοδοχείου και διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του μωρού το είχε πάρει και το είχε πετάξει σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

Αμέσως έγινε έρευνα των αστυνομικών στους κάδους και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει το απορριμματοφόρο, και είχε πάρει τα σκουπίδια.

Αυτό σημαίνει, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, πως η υπόθεση παίρνει άλλες διαστάσεις. Καθώς οι Αρχές καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να εντοπιστεί το απορριμματοφόρο. Είτε για να εντοπιστεί το βρέφος πριν φτάσει σε κάποια χωματερή, είτε αφού φτάσει σε αυτή.

Η γυναίκα φαίνεται πως γέννησε μέσα στο ξενοδοχείο. Ωστόσο, τα αίματα που βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείο της Βραυρώνας, δεν είναι σαφές, αν ανήκουν στο βρέφος ή στη μητέρα.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη. Ενώ ακόμη προσπαθεί να εντοπίσει το βρέφος.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν ότι οι γονείς είναι υπό κράτηση και εξετάζονται από τους αστυνομικούς, ώστε να δουν τι έχει συμβεί.

Οι τελευταίες πληροφορίες

Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι δε γνώριζε ότι η γυναίκα ήταν έγκυος, ενώ η ίδια βρίσκεται φρουρούμενη σε δημόσιο νοσοκομείο.

Ο πατέρας του βρέφους δεν απαντάει σε τίποτα από όλα αυτά που τον ρωτάνε οι αστυνομικοί.

Η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο, επειδή είχε αιμορραγία, τις προηγούμενες ώρες. Εκεί, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό κατάλαβε, ότι η μητέρα είτε είχε μόλις γεννήσει, είτε είχε αποβάλλει και ειδοποίησε τις Αρχές.