Δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» – το οποίο διαψεύδεται κατηγορηματικά απ’ όσους εμπλέκει – κάνει λόγο για sms της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καλώντας σε εκεχειρία μετά το δημοσίευμα του Βήματος για το μοντάζ των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από του περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» το οποίο θεωρεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί στις νομικές ενέργειες αύριο.

Το δημοσίευμα της «Εστίας» διέψευσε κατηγορηματικά κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σημειώνοντας πως για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η εφημερίδα «Εστία» δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη. Όπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη, τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της «Εστίας» είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Υπενθυμίζεται, ότι το δημοσίευμα της «Εστίας» διαψεύδει και ο Χρήστος Ράπτης ο οποίος εμφανίζεται να είδε το υποτιθέμενο sms.

Σε κείμενο του ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης χαρακτηρίζει το δημοσίευμα χυδαίο ψεύδος και λέει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.