Μόνο φρίκη μπορούν να προκαλέσουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κακοποίηση δύο νεαρών ΑΜΕΑ από έναν 42χρονο στο Κερατσίνι στον βωμό των «προβολών» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Σε ζωντανές μεταδόσεις ο 42χρονος κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση την 21χρονη και έναν άνδρα 25 ετών, αμφότεροι με νοητική υστέρηση.

Μάλιστα η κακοποίηση και όσα φρικτά γίνονταν τα παρακολουθούσαν πληρώνοντας αδρά αρρωστημένοι συνδρομητές. ‘Εδιναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν τα θύματα να υποφέρουν. Οι δύο νέοι αναγκάζονταν από τον 42χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σχοινιά και μπουνιές. Άλλες φορές τους υποχρέωναν σε σεξουαλικές πράξεις. Σε σοκαριστικό βίντεο ο 42χρονος κρατά την ξυριστική μηχανή και ξυρίζει το κεφάλι της νεαρής κοπέλας. Εκείνη αντιδρά, σηκώνεται από την καρέκλα και την απειλεί.

Στη συνέχεια βάζει άλλη κοπέλα να της ξυρίσει και τα φρύδια. Χτυπούσε τα ανυπεράσπιστα θύματά του ακόμα και με taser, ενώ σε δεκάδες βίντεο εξευτέλιζε με αδιανόητους τρόπους την ανθρώπινη ύπαρξη.

Βάζοντας ακόμη και το κεφάλι νεαρού μέσα σε λεκάνη τουαλέτας και πατώντας το καζανάκι, την ώρα που άλλοι στο χώρο ξεσπούσαν σε γέλια. Και όλα αυτά τα ασύλληπτα με άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο και χιλιάδες συνδρομητές ανάμεσά τους και ανήλικοι.

«Έλα εδώ θέλουν να δουν την κοπέλα μου» ακούγεται να λέει εκείνος ενώ τραβά την κοπέλα, «πονάω» απαντούσε εκεί. Ο 42χρονος επανερχόταν όμως λέγοντας «πέσε στα γόνατα σα να προσκυνάς. Θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μην θες». Η νεαρή επέμενε πως πονάει, όμως εκείνος έλεγε «αν δεν το κάνεις δεν παίρνεις λεφτά».