Δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τα αίτια θανάτου της 20χρονης ναυτικού δοκίμου από την Κω, που έχασε τη ζωή της πριν από περίπου ένα μήνα, καθώς αρρώστησε βαριά κατά τη διάρκεια του πρώτου της ταξιδιού με δεξαμενόπλοιο.

Η μητέρα της μίλησε στο Mega για το γεγονός πως σχεδόν 30 μέρες μετά το τραγικό συμβάν, δεν έχει βρεθεί ακόμα η αιτία του θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγική είδηση του θανάτου 20χρονης ναυτικού δοκίμου, που επέβαινε σε δεξαμενόπλοιο ως μέλος πληρώματος σε ταξίδι στην Ινδία, σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία στην Κω.

Η νεαρή έχασε τη ζωή της μετά από ασθένεια που παρουσίασε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα, μαζί με ιατρικό συνοδό, σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και στη συνέχεια σε νοσοκομείο, όπου απεβίωσε στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η μητέρα της έκανε έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα οι ιστολογικές εξετάσεις ώστε να διαλευκανθεί η αιτία του θανάτου του παιδιού της.

«Περιμένουμε κάποιες ιστολογικές. Κάνω έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με το γιατί πέθανε το παιδί μας. Ένα 20χρονο αγγελούδι», είπε συντετριμμένη.

«Θέλουμε την αιτία και εάν βρεθεί μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλα παιδιά ώστε καμία μανούλα να μην βιώσει αυτό που βιώνω εγώ. Πήγαινε καλύτερα και όλοι περιμέναμε να γυρίζει πίσω στο νησί μας κάτι έγινε όμως που άλλαξε όλη την πορεία με την ασθένειά της».