Ο Νίκος Γαλανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και μίλησε για την αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

«Η Γη της ελιάς», που αγκάλιασαν εκατομμύρια τηλεθεατές και την κρατούν εδώ και δύο χρόνια στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, επιστρέφει απόψε στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.

«Έχουμε κι εμείς μία αγωνία πώς θα πάμε. Φέτος ο τρίτος κύκλος θα είναι εκπληκτικός με πολλές εναλλαγές, απρόοπτα, ίντριγκα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον» ανέφερε ο Νίκος Γαλανός.

«Aυτό που γίνεται δεν το έχω ξαναδεί»

Για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε: «Βλέποντας ότι έχουν αρπάξει το γιο μου και τον απειλούν τρέχω σε ένα χώρο στην κρεβατοκάμαρα που έχω κρυμμένο ένα όπλο δικό μου και πυροβολώ εγώ, ο Ισίδωρος».

«Αυτό που γίνεται τώρα με τη ‘Γη της ελιάς’ δεν το έχω ξαναδεί. Όπου πήγαινα το καλοκαίρι όλοι με ρωτούσαν πότε θα ξεκινήσει η σειρά».

Ερωτηθείς αν στην επαγγελματική του πορεία έχει γίνει δέκτης ακραίων εκδηλώσεων θαυμασμού σημείωσε: «Μου έχουν συμβεί πολλές φορές, αλλά έχω δει και σε συναδέλφους στο θέατρο να τους συμβαίνουν. Αυτό που γινόταν από τους θαυμαστές της Αλίκης δεν το έχω ξαναδεί. Δεν ήθελαν μόνο να εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους, αλλά ήθελαν και να την ακουμπήσουν».

«Προσωπικά έχω νιώσει τον θαυμασμό των γυναικών. Και σήμερα στα μεγάλα μου έχω πολλές περιπτώσεις κυριών που έρχονται και μου λένε ‘ήμουν τότε ερωτευμένη μαζί σου’ κι είχαν αφίσες στο δωμάτιο τους», συμπλήρωσε.