Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 37χρονου μετά από καταγγελία για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με κορίτσια ηλικίας 15 και 16 ετών.

Από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, ο 37χρονος, σύμφωνα με το thestival, που εργαζόταν σε αθλητικό σύλλογο της πόλης, με την ιδιότητα του προπονητή, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις κατά τριών νεαρών κοριτσιών παρουσιάζοντας σε αυτές παράλληλα βιντεοσκοπημένες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο προαναφερόμενος άντρας, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, εργαζόμενος σε αθλητικό σύλλογο της πόλης, με την ιδιότητα του προπονητή, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις κατά τριών νεαρών κοριτσιών παρουσιάζοντας σε αυτές παράλληλα βιντεοσκοπημένες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.