Μετά την παρουσίαση των καρτών διαρκείας την Πέμπτη που προανήγγειλε την κυκλοφορία τους, ο Ολυμπιακός κήρυξε κι επίσημα την έναρξη της διάθεσης των ετήσιων εισιτηρίων της για όλους τους φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ αναφέρει ότι:

«- Όποιος νέος κάτοχος θέλει να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 μπορεί να το κάνει από σήμερα Παρασκευή 26/05 με τις τιμές της 1ης περιόδου και ισχύει για τις ελεύθερες θέσεις που υπάρχουν από την προηγούμενη σεζόν.

– Όποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2022-23 επιθυμεί να αλλάξει θέση ή θύρα, μπορεί να το πραγματοποιήσει από σήμερα Παρασκευή 26/05, έχοντας ως επιλογή τις θέσεις οι οποίες δε δεσμεύονται από κατόχους διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

– Τα άτομα με οπτική αναπηρία (τυφλοί) έχουν δικαίωμα με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας σε οποιαδήποτε θύρα και θέση, ενός ακόμη δωρεάν εισιτηρίου διαρκείας για τον συνοδό τους».

Αναλυτικά οι πληροφορίες διάθεσης των εισιτηρίων:

«Περίοδος Ανανεώσεων

Online

Από 26/5 έως 21/6 μέσω Online από το επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacos.org).

Εκδοτήρια θύρας 25 – Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης

Από 1/6 έως 21/6 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00)

Παρατηρήσεις

1η Περίοδος έως την Τετάρτη 21/6

Οι κάτοχοι Ε/Δ της περιόδου 2022-2023 έχουν εξασφαλισμένη την θέση τους

Για τις θύρες 3 έως 7 δεν υπάρχει περίοδος ανανεώσεων και έχουν δικαίωμα αγοράς παλαιοί και νέοι κάτοχοι έως στις 21/6 με τις τιμές της πρώτης περιόδου.

Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους από 1/6 στα εκδοτήρια, με τις τιμές της πρώτης περιόδου.

Από Τετάρτη 22/6 οι περσινοί κάτοχοι δεν έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους, με την τιμή, της πρώτης περιόδου.