Την έκτη του νίκη στο LEN Champions League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε με σκορ 13-7 της Ραντνίτσκι στο «Παπαστράτειο» για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης, ανέβηκε στο 6-1 και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βάζοντας πλώρη για το Final 8.

Οι Πειραιώτες έπαιξαν στο… ρελαντί στο πρώτο ημίχρονο, όμως από τα μέσα του τρίτου οκταλέπτου έβαλαν στο «φουλ» τις μηχανές τους και με μια καταιγιστική εμφάνιση κατάφεραν να εξασφαλίσουν την υπόθεση νίκη, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό θετικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Σέρβους να είναι εκείνοι που βρήκαν πρώτοι δίχτυα, χάρη σε τέρμα του Τσουκ. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και ο Κολόμβος με ένα όμορφο γύρισμα έκανε το 1-1. Οι Σέρβοι αφού έχασαν πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Μπίγιατς, πήραν εκ νέου το προβάδισμα ξανά με τον Τσουκ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν και πάλι γκολ, αυτή τη φορά με τον Δερβίση. Ο Βάμος με ωραίο σουτ έκανε το 3-2 και έβαλε μπροστά για πρώτη φορά τους Πειραιώτες για το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Ραντνίτσκι ισοφάρισε σε 3-3 με τον Στανόγεβιτς, όμως κάπου εκεί ο Ολυμπιακός ξέσπασε. Οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς σημείωσαν τρία σερί τέρματα για το 6-3 με τον Μουρίκη να σκοράρει δις και τον Γενηδουνιά μία. Οι Σέρβοι βρήκαν απάντηση και μείωσαν σε 6-5 με γκολ των Γιάνκοβιτς και Βρίλιτς, λίγο πριν το ματς πάει στο ημίχρονο.

Με την εκκίνηση του τρίτου οκταλέπτου η Ραντνίτσκι ισοφάρισε σε 6-6 με τον Λούκιτς, όμως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί στη συνέχεια σκοράροντας πέντε σερί τέρματα. Δύο γκολ του Μουρίκη και από ένα των Γενηδουνιά, Βάμος και Κολόμβου, ο Ολυμπιακός έφτασε στο 11-6 και πήρε ένα ισχυρό προβάδισμα.