Το πιο λαμπερό ρεβεγιόν Χριστουγέννων ξεκίνησε στο Σπίτι με το MEGA.

Η εκπομπή που κρατάει την καλύτερη συντροφιά στο κοινό κάθε Σαββατόβραδο έχει ετοιμάσει μια αξέχαστη βραδιά για την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδούν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και αγαπημένα κομμάτια από την ελληνική δισκογραφία.

Η Ρούλα Κορομηλά έχει στο πλευρό της τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες και μια παρέα από γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα σε ένα εορταστικό show με κέφι, μουσική, τραγούδι και πολύ χορό.

Η Πάολα με την αυθεντική λαϊκή φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία και ο Γιάννης Πλούταρχος με την αισθαντική ερμηνεία των μεγάλων επιτυχιών του συναντιούνται επί σκηνής και μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές και ντουέτα-έκπληξη.

Στο ξεκίνημα της ξεχωριστής αυτής νύχτας οι παιδικές φωνές της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου μας μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με κάλαντα και τραγούδια. Τ

η δική του νότα στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα θα δώσει ο λυράρης Νίκος Ζωιδάκης, με τις μαντινάδες του, ενώ παραδοσιακά συγκροτήματα θα μας ξεσηκώσουν με χορούς από την Κρήτη και τον Πόντο.

Δείτε ζωντανά την εκπομπή