Το Μαρόκο… ταπείνωσε το Βέλγιο (2-0) και άφησε ανοιχτά τα πάντα στον έκτο όμιλο.

Την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Κροατία, ενώ το Μαρόκο θα παίξει με τον Καναδά. Οι δύο αγώνες θα γίνουν την 1η Δεκεμβρίου με ταυτόχρονη ώρα έναρξης στις 17.00.

Το πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετικό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν καλές προυποθέσεις για γκολ μπροστά από τις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους Βέλγους με τον Εντέν Αζάρ να δίνει την μπάλα στον Τοργκάν Αζάρ και εκείνος με εξαιρετική μπαλιά να βγάζει τετ α τετ τον Μπατσουαγί ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Μουνίρ.

Στην επανάληψη το Μαρόκο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και κατάφερε να μετουσιώσει την κυριαρχία του σε γκολ στο 73′. Ο Σαμπιρί εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα δεν βρήκε πουθενά και κατέληξε στα δίχτυα.

Παρόμοια φάση με αυτή του πρώτου ημιχρόνου όμως αυτή τη φορά ο Σαΐς καλυπτόταν.Μετά από αυτή την εξέλιξη το Βέλγιο βγήκε όλο μπροστά, με σκοπό να βρει την ισοφάριση και το πλήρωσε. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζιγές βγήκε στην αντεπίθεση γύρισε την μπάλα από τα δεξιά και με κεραυνό ο Ζακαριά Αμπουκλάλ εκτέλεσε τον Κουρτουά κάνοντας το 2-0.

Βέλγιο: Κουρτουά, Καστάνιε, Αλντεβάιρελντ, Βερτόνχεν, Μενιέ, Ονανά, Βίτσελ, Θ. Αζάρ, Ντε Μπρόινε, Μπατσουαγί, Ε. Αζάρ

Μαρόκο: Μουνίρ, Χακιμί, Αγκουέρντ, Σαΐς, Μαζραουί, Ουναχί, Αμραμπάτ, Αμαλάχ, Ζιγές, Εν Νεσιρί, Μπουφάλ.