Στην Αθήνα έφτασε λίγο πριν τις 18:30 ο σπουδαίος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Μαρσέλο, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να υποδέχονται στο «Ελ. Βενιζέλος» τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατάφερε να ντύσει στα ερυθρόλευκα, με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού.

Μια τεράστια μεταγραφή που προκάλεσε… σεισμό, με τα Μέσα σε ολόκληρο τον πλανήτη να γράφουν για τη μετακίνηση του Λατινοαμερικάνου σταρ στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ενας πραγματικός ηγέτης, που ήρθε στην Ελλάδα για να… εκτοξεύσει τον Ολυμπιακό και να προσφέρει στιγμές μαγείας στους οπαδούς των πρωταθλητών, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν από κοντά τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και τον αποθεώσουν, όπως αξίζει σε έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Στον κορυφαίο – βάσει τίτλων – ποδοσφαιριστή που φόρεσε τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια τεράστια μεταγραφή, που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να πραγματοποιήσει στην Ελλάδα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει πράξη τα όνειρα των οπαδών του πειραϊκού συλλόγου και να φέρνει στο μεγάλο λιμάνι έναν σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.