Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 75χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί το πρωί της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή στο Σουσάκι Κορινθίας.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην Αλμυρή Κορινθίας, μετά από αρκετές ώρες.

Μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού στην προβλήτα στα Ίσθμια και, στη συνέχεια, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό του στο Νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή, σύμφωνα με το korinthostv. gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο 75χρονος είχε πάει για μπάνιο με την σύζυγό του στην περιοχή, όταν ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του γύρω στις 12.00 το μεσημέρι.

Ενημερώθηκαν άμεσα το Λιμεναρχείο Κορίνθου και το Λιμεναρχείο Αγίων Θεοδώρων και, από εκείνη την ώρα, άρχισε μία μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό τού ηλικιωμένου άνδρα.

Βρέθηκαν μόνο τα πράγματά του

Προβληματισμό είχε προκαλέσει στις αρχές το γεγονός ότι τα προσωπικά πράγματα του ηλικιωμένου, όπως τα ρούχα και το μαγιό του, βρέθηκαν στην παραλία.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνες, το Λλιμενικό βρήκε στην παραλία την πετσέτα και τα ρούχα του, αλλά ο ίδιος παρέμενε άφαντος.

Στην έρευνα επιχείρησαν τα  Λιμεναρχεία Κορίνθου, Αγίων Θεοδώρων και Iσθμίων, ένας δύτης από την Κόρινθο και ιδιωτικά σκάφη της περιοχής.

Συνολικά, στο σημείο βρέθηκαν περίπου 70 άτομα, μεταξύ των οποίων λιμενικοί, πολίτες και εθελοντές, που πραγματοποιούσαν έρευνες σε όλη την έκταση της περιοχής.