Την πόρτα του κτιρίου 16 της Ευελπίδων πέρασε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, που πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο μετά τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

«Καλώς τα παιδιά», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης μόλις έφτασε στην Ευελπίδων, με τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ να τον πολιορκούν.

Μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», ο τραγουδιστής απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο».

«Μου φερόταν άσχημα»

Για τη σχέση με της με τον τραγουδιστή μίλησε αποκλειστικά στο MEGA η σύντροφός του.

Όπως αναφέρει βρισκόταν μαζί του καθημερινά και ο ίδιος της φερόταν άσχημα.

«Είναι άσχημο να έχουν συμβεί όλα αυτά από έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ» λέει η ίδια.

Κάνει λόγο για υπερβολική ζήλεια από μεριάς του τραγουδιστή. Στη συνέχεια περιγράφει το περιστατικό λίγο πριν τον ξυλοδαρμό της.

«Ήμασταν έξω από τον χώρο με τα τυχερά παιχνίδια εκείνος μπαίνει και εγώ κάθομαι στο αυτοκίνητό του. Ήμουν δύο ώρες απ’ έξω και τον περίμενα γιατί ήμασταν ήδη τσακωμένοι. Όταν εκείνος μπήκε στο μαγαζί, εγώ βγήκα από το αμάξι για να μιλήσω γιατί μου είχε μαγνητοφωνάκια παντού, με παρακολουθούσε».

Αναφέρει πως την είδε να μιλάει και βγήκε εξαγριωμένος έξω, άρχισε να τη βρίζει και να την χτυπά.

«Μου έδωσε μια κλωτσιά και με έπιασε από το μαλλί γιατί πίστευε ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή που ήταν απ’ έξω από το μαγαζί» συμπληρώνει.

Στη συνέχεια, μπήκαν μαζί στο αυτοκίνητο, όπου ο τραγουδιστής συνέχισε να τη βρίζει και έπειτα όταν επέστρεψαν σπίτι του, εκείνη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε.