Ο Θέμης Αδαμαντίδης, μια από τις καλύτερες φωνές του ελληνικού ρεπερτορίου μίλησε αποκλειστικά στο «MEGA Καλημέρα».

Δηλώνει καλλιτεχνικά ενεργός, υμνεί τον έρωτα και το συναίσθημα, παραδέχεται ότι και οι άνδρες κλαίνε, ενώ αποκαλύπτει ότι από τους πέντε γιούς του, οι δύο έχουν κλίση στο τραγούδι.

«Παραμένω καλλιτεχνικά ενεργός και έτσι πρέπει. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε άξιοι και ικανοί να το παλεύουμε. Δεν μπορεί κανείς να αφήσει έτσι το χρόνο να περνάει με όλες αυτές τις δυσκολίες, γιατί τότε θα νιώσουμε ακόμα μεγαλύτερη τη ματαιοδοξία», ανέφερε αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Ο έρωτας έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Μου δίνει δύναμη και όρεξη να συνεχίσω. Αν δεν είσαι ερωτευμένος τα πράγματα στη ζωή έχουν άλλο χρώμα», τόνισε για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή και την καριέρα του.

«Είμαι πατέρας 5 αγοριών. Δύο από αυτούς έχουν κλίση στο τραγούδι», αποκάλυψε και αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι…«Ξεκίνησα στο μοντέρνο και δυσκολεύτηκα να πω λαϊκό. Πρέπει να συμφωνεί ο κόσμος ότι είμαι καθαρόαιμος λαϊκός τραγουδιστής».

«Και οι άνδρες κλαίνε, καλό είναι να κλαίνε όταν μένουν μόνοι τους. Το κλάμα είναι καλό, κάτι σου δίνει. Το συναίσθημα πάει να εξαφανιστεί», τόνισε και παραδέχτηκε ότι είναι πολύ ευαίσθητος με τους γιους του. «Δεν μπορώ να είμαι αυστηρός, τα παιδιά δεν θέλουν φωνή».

«Ετοιμάζω ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή, το έχω κάποια χρόνια και θα το βγάλουμε τώρα», ανέφερε για τα μελλοντικά του επαγγελματικά πλάνα.