Με τη ματιά της Παυλίνας Βαγιωνή 

Η ελληνίδα εικαστικός που μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Χιούστον και την Αθήνα μιλάει για το καλλιτεχνικό τοπίο σήμερα. 

«Νομίζω ότι τα NFTs ήρθαν για να μείνουν. Είναι πολύ αργά τώρα να γυρίσουμε στην προ-NFT εποχή. Αλλά το πλαίσιο είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο και γι’ αυτό παρατηρούμε αυτά τα ακραία νούμερα πωλήσεων που δεν συμβαδίζουν με την καλλιτεχνική αξία των έργων. Πιστεύω ότι θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις από την ίδια την αγορά και θα ομαλοποιηθούν οι τιμές στο μέλλον. Εχω δημιουργήσει κάποια ψηφιακά έργα, αλλά ακόμη δεν τα έχω ανεβάσει σε κάποια πλατφόρμα. Για την ώρα, θα συνεχίσω να φτιάχνω κι άλλα. Οταν κρίνω τη στιγμή κατάλληλη, θα τα διαθέσω ως ΝFTs». H Παυλίνα Βαγιωνή δηλώνει ανοιχτή στις προκλήσεις της νέας εποχής.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», η Ντιάνα Καρτσαγκούλη συνομιλεί με την αξιόλογη ελληνίδα εικαστικό της multimedia art, η οποία ζει και δημιουργεί σε δύο πατρίδες, την Ελλάδα και τις ΗΠΑ – εκτός από την Αθήνα διατηρεί εργαστήριο στο Χιούστον της Πολιτείας του Τέξας.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk