Το μεγάλο σμαράγδι ανάμεσα στις άλλες πέτρες μοιάζει να «κινείται» ρυθμικά έτσι όπως ο παπαγάλος παρουσιάζει ένα… πληροφοριακό κρεσέντο! Το φοβερό και τρομερό πτηνό βρισκόταν σε όλη τη διάρκεια των εορτών μπροστά σε άκρως ενδιαφέρουσες συζητήσεις στο deck του sailing yacht.

Συζητήσεις και πληροφορίες από τα στόματα κυριών που «συναγωνίζονται» (κυρίως οι Αμερικανίδες) στην επιλογή πανάκριβων κοσμημάτων.

Ο παπαγάλος επαναλάμβανε ρυθμικά τις λέξεις «Βαφτίσια, γάμοι, βαφτίσεις, γάμοι!». Η Εσθήρ μου εξήγησε ότι αμέσως μετά το Πάσχα και μέχρι τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθούν… χιλιάδες γάμοι και βαφτίσεις. Ολα αυτά που δεν είχαν γίνει στη διάρκεια της COVID-19 πραγματοποιούνται αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα και στα νησιά μας.

Ο Δημήτρης Γκινοσάτης και η τουρκικής καταγωγής σύζυγός του Εντά (κόρη του τούρκου μεγαλοεπιχειρηματία Πόλακ) βαφτίζουν το μικρό τους στην Κηφισιά. Τον Ιούλιο ο διάσημος μετρ Πήτερ Ντούντας βαφτίζει το μωρό του στη Νάξο. Ο ουρανός γεμίζει με ροζ, γαλάζια τούλια και ασορτί μπαλόνια.

Ανάμεσα στο ροζ και στο γαλάζιο υπάρχει και το… λευκό. Στην Υδρα ο Θεόδωρος Ρουμπάτης παντρεύει την κόρη του, στις 18 Ιουλίου νυμφεύεται στη Μύκονο με Ελληνοαμερικανίδα ο George Bousis, στις 22 Ιουλίου στο Πόρτο Χέλι πραγματοποιούνται οι γάμοι της Λένας Οικονόμου-Γκέρτσου με τον Νικ Λαμότ.

Πιο κοντά, μέσα στον Ιούνιο, ο Αρης Κοροπούλης οδηγεί στον βωμό του υμεναίου την αγαπημένη του Ρεγγίνα…