Και όμως είναι αλήθεια. Δύο χρόνια μετά την προγραμματισμένη πρώτη εμφάνιση του Maluma στην Ελλάδα, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε τελικά διότι η επίσκεψή του συνέπεσε με την έναρξη των μέτρων κατά της πανδημίας, ο κολομβιανός superstar θα δώσει τις 18 Μαρτίου την παρθενική του συναυλία στην Αθήνα.  Υπενθυμίζουμε ωστόσο πως πρόλαβε το 2020 να γυρίσει το music video για το τραγούδι «ADMV» στο Ζάππειο. Ο πιο hot καλλιτέχνης της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ο απίθανα δημοφιλής και επιτυχημένος Maluma θα έρθει επιτέλους στη χωρα μας και υπόσχεται να μας αναστατώσει με ένα show που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο πιο χαρισματικός σταρ της παγκόσμιας ποπ σκηνής κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στα charts αμέτρητων χωρών σε κάθε γωνιά της Γης, έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα όπως ο The Weeknd, ο Ricky Martin, η Shakira και η Madonna, ενώ πρόσφατα τον απολαύσαμε και στο σινεμά να πρωταγωνιστεί δίπλα στην υπέροχη Jennifer Lopez.
Η ultra «εκρηκτική» Ελένη Φουρέιρα θα είναι η special guest στη συναυλία του Maluma στην Ελλάδα. Έχει ήδη κυκλοφορήσει 5 προσωπικούς δίσκους και αμέτρητες no1 επιτυχίες, που μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views. Η εντυπωσιακή συμμετοχή της στη Εurovision το 2018 με το hit «Fuego» της χάρισε τη δεύτερη θέση και άνοιξε τον δρόμο για διεθνή καριέρα. Έχει ήδη συνεργαστεί με τον J Balvin και τον Snoop Dogg, ενώ οι επιλεγμένες εμφανίσεις της σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ σε Ελλάδα, Κύπρο και ανά την Ευρώπη την έχουν καθιερώσει ως την απόλυτη show-woman, με το κοινό να ανυπομονεί για τα εντυπωσιακά χορευτικά και τα θεαματικά live της.Reggaeton vibes, colombian beats και τα μεγαλύτερα παγκόσμια hits θα μας αναστατώσουν στο πιο καυτό συναυλιακό γεγονός της χρονιάς. Γιγαντοοθόνες, πυροτεχνήματα, εντυπωσιακά χορευτικά συνθέτουν την υπερπαραγωγή που θα πλαισιώνει τον σαγηνευτικό Maluma και την Ελένη Φουρέιρα που έρχονται να μας αναστατώσουν. Τη βραδιά ανοίγει ο star DeeJay Μιχάλης Τσαουσόπουλος.Παρασκευή 18/3 – Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ
18:00 doors open
18:30 – 19:45 STAR DJ MIHALIS TSAOUSOPOULOS
20:00 – 20:30 GUEST STAR ELENI FOUREIRA
21:00 – 22:30 MALUMA
Τρόποι πρόσβασης
Με αυτοκίνητο
Από Λεωφ Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη.
Θα λειτουργούν τα parking 4,5&6
Με Τρένο (ΗΣΑΠ)
Σταθμός Ειρήνη
Τελευταίοι συρμοί
Προς Ομόνοια 00:39
Προς Πειραιά 00:24
Προς Κηφισιά 00:56
Με Λεωφορείο (ΟΑΣΑ)
Ε14 (Στάση Ολυμπιακό Στάδιο / Λεωφόρος Κηφισίας)
Χ14  (Στάση Ολυμπιακό Στάδιο / Λεωφόρος Κηφισίας)
Α7  (Στάση Ολυμπιακό Στάδιο / Λεωφόρος Κηφισίας)
550  (Στάση Ολυμπιακό Στάδιο / Λεωφόρος Κηφισίας)
444 (Στάση Σπύρου Λούη / Λεωφ Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη)
602 (Στάση Παλ. Τέρμα / Οδός Δωδεκανήσου)