Εκτάκτως την Πέμπτη με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

Αλησμόνητες πατρίδες.

Η άγνωστη Σμύρνη 100 χρόνια από την Καταστροφή.

Μοναδικές εικόνες από την πόλη που χάθηκε.

Ενα άλμπουμ με σπάνιες φωτογραφίες από την κοσμοπολίτικη μητρόπολη του ελληνισμού, συνοδευτικά σχόλια και σπάνιο αρχειακό υλικό.

Μία συλλεκτική έκδοση, έναν αιώνα μετά την καταστροφή, με τη σφραγίδα των εκδόσεων Μίλητος.

Η Σμύρνη, η μητρόπολη του μικρασιατικού εληνισμού, που ήκμασε στη Μικρά Ασία στις αρχές του 20ού αιώνα, στελεχωμένη από την ακμαία και πολυπληθή ελληνική κοινότητα ξετυλίγεται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αυτού με τεκμήρια μνήμης και σύγχρονες εικόνες της πόλης.

Με την έκδοη αυτή, τιμούμε την ελληνική Σμύρνη και τους Μικρασιάτες Ελληνες που ξεριζώθηκαν από τη γενέθλια Γη.

Μία πλήρη εικόνα της ιωνικής αυτής πρωτεύουσας, που αποτέλεσε μία πόλη-παράδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης διαφορετικών εθνοτήτων, με ένα πρωτοποριακό πολιτισμό, αλλά και μία οικονομία-υπόδειγμα στον χώρο της Ανατολής.

Ακόμη

Δον Κιχώτης!

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες

σε μία σπάνια εκδοχή με εικονογράφηση του Σαλβαντόρ Νταλί.

Οι ήρωες του Θερβάντες, όπως τους αποτύπωσε σε σκίτσα ο μεγάλος ισπανός ζωγράφος.

Μην χάσετε τον δεύτερο τόμο της συλλεκτικής, αυτής έκδοσης.

Οι περιπέτειες και τα ταξίδια του ονειροπόλου Δον Κιχώτη με τον πίστο του σύντροφο Σάντσο Πάντσα και το άλογό του Ροσινάντε, αλλά και ο έρωτάς του για τη Δουλτσινέα.

Το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας που μας μεταφέρει στον κόσμο των ιπποτών!

Ενα από τα μυθιστορήματα που επηρέασαν σημαντικά την ισπανική, αλλά και παγκόσμια λογοτεχνία και θεωρείται από τα πιο εμπνευσμένα έργα της νεότερης δυτικής λογοτεχνίας.

Ο «Δον Κιχώτης» αποτελεί σημείο αναφοράς, είτε θετικής είτε αρνητικής, που μας βοηθάει να ονομάσουμε και να αξιολογήσουμε στάσεις και συμπεριφορές που μας χαρακτηρίζουν, κατά καιρούς, όλους, λίγο έως πολύ. Αντίστοιχο βάρος, εκτός από τις βιβλικές μορφές, έχουν μονάχα ορισμένοι ήρωες της κλασικής μυθολογίας ή ιστορίας.

Το έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες (Miguel de Cervantes, 1547-1613), θεωρείται από πολλούς σαν το πρώτο νεότερο ευρωπαϊκό μυθιστόρημα – εκτοπίζοντας απ’ αυτή τη θέση τον, ίσως υπερβολικά ιδιόρρυθμο, Πανταγκρυέλ.

Επίσης

Ειδικό ένθετο:

Κορυφαίοι αναλυτές κάνουν τις προβλέψεις τους για το 2022.

Και στην απλή έκδοση των €2.

Και μαζί όπως πάντα το

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια, κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.