Στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, o Ανδρέας Γεωργίου μiλώντας για την νέα του δουλειά στο MEGA, τη σειρά Η Γη της Ελιάς, η οποία έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

«Το ζητούμενο είναι κάθε φορά να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή είναι η καλύτερή μας δουλειά μαζί με τον Κούλη και και φυσικά έχουμε πάρα πολλά ακόμα να δώσουμε. Έχουμε ένα πλάνο με πολύ ωραίες ιστορίες, χαρακτήρες και guests από πολύ αγαπημένους ηθοποιούς για τη σεζόν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

Μιλώντας για το take over του στο Twitter του MEGA, το οποίο θα γίνει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Γεωργίου είπε:

«Θα μιλήσω με τους φίλους μας τους τουιτεράδες. Μ΄αρέσει να βλέπω τα σχόλια του κόσμου και πάντα τα λαμβάνω υπόψιν μου. Πάντα καταλαβαίνω και τα αρνητικά και τα θετικά σχόλια, ποια είναι καλοπροαίρετα και ποια είναι χιουμοριστικά». 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ανδρέας Γεωργίου δήλωσε:

«Είμαι ένας έλληνας που ανήκω στη γενιά της ξενομανίας. Παρότι μπήκα και εγώ στον πειρασμό να φύγω στο εξωτερικό, επέλεξα να μείνω και να το παλέψω εδώ».

O ίδιος μίλησε επίσης για τη δημιουργική διαδικασία γύρω από μία τηλεοπτική σειρά, αλλά και για το πώς επιλέγει να περνά τον ελεύθερό του χρόνο, τονίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αφιερώνει χρόνο και στον εαυτό του.

Μιλώντας για το νέο σίριαλ του MEGA Η Γη της Ελιάς ο Ανδρέας Γεωργίου μεταξύ άλλων είπε:

«Κάνουμε αρκετή δουλειά πριν και προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ατμόσφαιρα της Μάνης έτσι όπως την έχουμε οραματιστεί εμείς. Ως προς την ιστορία έχουμε ένα σύμπλεγμα μυστηρίου και έρωτα»

Κλείνοντας ο Ανδρέας Γεωργίου φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει και δύο spoiler της σειράς, που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή των ηρώων της σειράς του MEGA.

«Αυτό που είναι ωραίο στα επόμενα επεισόδια είναι η αρπαγή της Μυρτάλης και θα γίνει με τόση μαεστρία που δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Ο απαγωγέας της θα το κάνει με τόση μαεστρία που όλοι θα τσαντιστούν με την Μυρτάλη.

Είναι ένα περιβάλλον θρίλερ, απομονωμένο ενώ παράλληλα οι υπόλοιποι ήρωες θα συνεχίσουν να ζουν τη ζωή τους. Η Βασιλική επίσης θα μάθει ότι ο Φίλιππος είναι εκείνος που  έχει πυροβολήσει τον αδελφό της».