Ξανά μαζί μας από τη Δευτέρα η «Κοινωνία ώρα MEGA» – «Παιδιά, επιστρέψαμε» μας λένε ο Ι. Χασαπόπουλος και η Α. Βούλγαρη

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 05:00 η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» κόβει πρώτη το νήμα της ενημερωτικής κούρσας για τη νέα σεζόν στο MEGA.

Το ραντεβού με την καθημερινή ενημέρωση στο MEGA ανανεώνεται από αύριο Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 05:00 η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» κόβει πρώτη το νήμα της ενημερωτικής κούρσας για τη νέα σεζόν στο MEGA.

O Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη θα μας μεταφέρουν με άποψη, αμεσότητα αλλά και χιούμορ την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας της ημέρας και όλων των θεμάτων που μας απασχολούν

«Παιδιά, επιστρέψαμε»

«Παιδιά επιστρέψαμε. Εδώ είμαστε, πανέτοιμοι. Λίγες ώρες μείνανε. Από αύριο Δευτέρα 23 Αυγούστου, μαζί θα πίνουμε, το πρωί καφέ. Μαζί θα ξυπνάμε, πιο νωρίς ακόμα. Από τις 5 το πρωί, παρέα θα είμαστε. Εδώ: στο MEGA»

«Επιστρέφουμε! Από αύριο Δευτέρα, 5 το πρωί, θα είμαστε μαζί παρέα και θα πίνουμε το πρώτο καφεδάκι, όπως εμείς ξέρουμε: Με τα σοβαρά μας, τα αστεία μας… Παρεούλα», λέει και η Ανθή Βούλγαρη στο μήνυμά της.

Οι σημαντικές ειδήσεις που αφορούν στην καθημερινότητα αλλά και τα μεγάλα θέματα από τις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις θα είναι σταθερά στην ατζέντα της «Κοινωνίας ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη από νωρίς το πρωί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
Σίβυλλα
Helios Kiosk