Δύο μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά η υπόθεση παραμένει ανοιχτή με νέα στοιχεία να έρχονται κάθε μέρα στο φως για το κίνητρο του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της.

Η οικογένεια της άτυχης μητέρας φέρεται να μην έχει πειστεί από τις εξηγήσεις που έδωσε ο 33χρονος πιλότος και αναζητά τους πραγματικούς λόγους της δολοφονίας.

Όπως είχε αποκαλύψει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, οικογένεια της Καρολάιν είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες που θα «δείξουν» το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία.

Μάλιστα, είχε συγκεντρώσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε προσωπικές επαφές με 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον.

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μετά από επικοινωνία που είχε με νομικό εκπρόσωπο της 40χρονης, η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε κάποια σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Απαντήσεις δίνει ο τραπεζικός λογαριασμός

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, στις 15 Ιουλίου ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση θα έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κινητρό του είναι αυτό που επικαλείται εκείνος.