Οι φήμες και η ναυλωμένη πτήση

Υπάρχουν και αυτοί που ανήκουν στην… υψηλή κοινωνία των Αθηνών και διαδίδουν για ιδιωτικά αεροπλάνα τα οποία θα προσγειωθούν την Πέμπτη 17 Ιουνίου στο Πάπιγκο.

Φήμες

Οι δύο chefs που έφτασαν με ιδιωτικό αεροπλάνο όχι από την Αλάσκα, αλλά από το Cap Ferrat (μαγείρεψαν ειδικά στο mansion γάλλου κροίσου), παρουσιάζουν τώρα πάνω σε ογκώδεις ασημένιους δίσκους ένα διαιτητικό γλυκό, κάτι σαν… μικρογραφία του ηφαιστείου της Σαντορίνης.

Ο κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι, ο οποίος κάθεται δίπλα στον τρισέγγονο του σεφ Φράνσις Ντάνσγουντ, συλλέκτη φοβερό αγαλμάτων της θεάς Αφροδίτης, λέει ότι τελικά υπάρχουν διάφορες διαδόσεις όχι μόνο για ένα γεγονός όπως αυτό του Dior, αλλά και για έναν γάμο μεταξύ δύο γόνων πολύ γνωστών επιχειρηματικών οικογενειών.

Με ναυλωμένη πτήση… 

Είχα γράψει εδώ πριν από λίγες εβδομάδες αποκλειστικά για τον γάμο του Αντώνη Λαιμού με την Μαρίκα Αράπογλου. Παρακολουθώ χαμογελώντας διάφορα «νέα» που αναδημοσιεύονται σε γνωστά Μέσα από τα… ηπειρώτικα news.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που ανήκουν στην… υψηλή κοινωνία των Αθηνών και διαδίδουν για ιδιωτικά αεροπλάνα τα οποία θα προσγειωθούν την Πέμπτη 17 Ιουνίου στο Πάπιγκο.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ναυλωμένη πτήση της Aegean που θα μεταφέρει καλεσμένους των δύο οικογενειών για τις τετραήμερες γαμήλιες εκδηλώσεις. Μετά το τέλος του show και του γκαλά του Dior θα ανηφορίσει στο Πάπιγκο και το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Γνώμες