Τα μεγάλα κρυστάλλινα Baccarat πιάτα φιλοξενούσαν μικρές, σχεδόν… αόρατες μερίδες φαγητού. Η Εσθήρ διόρθωσε τις πτυχές από το ιβουάρ Dior φόρεμά της. Απλωσε τη λινή χειροποίητη πετσέτα με τα αρχικά του γαλλικού εμβληματικού οίκου, ζωγραφισμένα στις άκρες, πάνω στα πόδια της. Σκέφθηκε ότι η επιλογή του μενού στο private dinner ήταν εξαιρετική για την ίδια. Μμμ! Seafood cioppino και Dungeness κροκέτες γαρίδας με τη σφραγίδα των διάσημων Κίρστεν και Μάντι Ντίξον.

Μητέρα και κόρη, γνωστές στους διεθνείς billionaires αλλά και σε όλους αυτούς οι οποίοι δεν διστάζουν να ξοδέψουν τεράστια ποσά για να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους, έφθασαν στη Σαντορίνη για να μαγειρέψουν αποκλειστικά σε ένα private dinner πολλών αστέρων. Το μενού με μαγικό «touch» από την Αλάσκα, έλαβε τις καλύτερες κριτικές από τους παρευρισκόμενους. Η παιδική μου φίλη έφερε στο μυαλό της εικόνες, όταν πριν από την πανδημία είχε επισκεφθεί στη μακρινή αυτή περιοχή το περίφημο «Futka Bay Lodge».

Ασκήσεις yoga σε ένα ξύλινο waterfront deck, κολύμπι στον ωκεανό, στη διάρκεια της νύχτας και μετά όταν το πρώτο φως άγγιξε τα νερά, υδροθεραπεία. Χαμογέλασε πονηρά έτσι όπως ανακάτευε μια λεπτή σάλτσα λεμονιού δίπλα στις κροκέτες γαρίδας. Πρέπει να είσαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος για να έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις ένα τέτοιο γεύμα και έπειτα όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες να ταξιδέψεις στην Αλάσκα για full wellness retreat ή ποδηλασία στο Ασπεν.

Η Εσθήρ όπως και εγώ λατρεύουμε το λαμπερό spot στο Κολοράντο, έστω και αν είναι γεμάτο από θορυβώδεις, νεόπλουτους τύπους. Εχει περισσότερη πλάκα από τα θέρετρα των Ελβετικών Αλπεων, ενώ οι ποδηλασίες που διοργανώνονται από το ξακουστό «Little Nell» είναι εκπληκτικές. Κοίταξε μέσα από τις τεράστιες τζαμαρίες το θεαματικό ηφαίστειο της Σαντορίνης. Στα μαβιά νερά ταξίδευε ένα εντυπωσιακό ιστιοφόρο. Το τοπίο ήταν πραγματικά κινηματογραφικό, έτσι όπως είχε ανοίξει τα κατάλευκα πανιά του, που έγραφαν με χρυσά γράμματα Heaven.